Ми передзвонимо вам самі!!

Ім'я

Заповніть це поле

Номер телефону

Заповніть це поле

Текст повідомлення

Заповніть це поле

Час дзвінка

  • сьогодні
  • сьогодні
  • завтра
  • дата

8 січня 2019

Один з найбільш привабливих житлових комплексів Печерська, ЖК Alter Ego зданий в експлуатацію!

Новини

Компанія GEOS починає новий рік з радiсних новин! Комплекс бізнес-класу, який на сьогоднішній день очолює портфоліо компанії GEOS - отримав сертифікат відповідності та інші необхідні документи для здачі в експлуатацію. Тепер компанія може з гордістю запросити інвесторів і друзів в ЖК Alter Ego.

Комплекс безумовно є одним з найпривабливіших в центрі столиці, на пагорбах Печерська. Але його престижність визначається не тільки адресою. Крім розташування, уваги заслуговують архітектура, дизайн інтер'єрів і продуманість інфраструктури - це неповний список основних параметрів, які визначають рівень, а відповідно, і вартість житлової нерухомості. Крім відчутних і цілком вимірних параметрів, не менш важливими є відчуття і унікальний стиль життя, який забезпечений майбутнім мешканцям комплексу. Це можливість жити в самому центрі міста і залишатися в центрі подій, знаходиться в безпосередній близькості до розважальної і бізнес-інфраструктури. І одночасно, після успішного завершення всіх справ опинитися в тихому і зеленому куточку історичного центру Києва.

Розташований на Лабораторному провулку, ЖК Alter Ego оточений парковою зоною і спортивним комплексом з декількома стадіонами. Alter Ego розташований на одній з найвищих точок Києва, що забезпечує незабутній вид вже з невисоких поверхів. З власних терас можна розглядати як центральну частину міста, так і ліси, якими оточений Київ. У ясну погоду можна побачити Київське море. Унікальне освітлення чаші Олімпійського стадіону, барвистий мультимедійний фасад ТРЦ Gulliver, вогні центральних вулиць, які оточують комплекс, і тихе мерехтіння ліхтарів в парку біля будинку створюють чарівну панораму нічного Києва.

Ласкаво просимо в гості!
 
Поділися з друзями!

Ми в соціальних мережах

0