Ми передзвонимо вам самі!!

Ім'я

Заповніть це поле

Номер телефону

Заповніть це поле

Текст повідомлення

Заповніть це поле

Час дзвінка

  • сьогодні
  • сьогодні
  • завтра
  • дата

20 серпня 2021

Відкриття в ЖК Alter Ego - Dogs& GrandCrossfit

Рух - це життя. Але у сучасному світі кожний рух має бути оптимізованим, якщо не хочете втрати - час! В ЖК Alter Ego спортивна прем'єра - відкриття спортклубу Dogs&Grand Crossfit: - кросфіт; - тренажерний зал; - фітнес; - дитячий фітнес; - єдиноборства; - фітобар / масаж / сауна / кімната для дітей. Повний опціон спортивних можливостей тепер у вашому домі.   P.S. як щодо почати не з понеділка, а сьогодні?

18 березня 2021

Посилення карантину

Шановні інвестори, у зв’язку з посиленням карантину з 20.03 по 09.04 включно, будівельна компанія GEOS виконує всі правила щодо запобігання розповсюдження коронавірусної хвороби та попереджає, що у відділі продажу відвідувачі можуть знаходитися лише у засобах індивідуального захисту. УВАГА! Відвідування відділу продажу можливе лише за попереднім записом у телефонному режимі: +38 067 4437319. Дякуємо за розуміння та бажаємо міцного здоров’я!

24 лютого 2021

Незабаром відкриття спорт-комплексу "DOG & Grand Crossfit"

ЖК Alter Ego та ЖК Cardinal - унікальні проєкти. Ми впровадили все найкраще в їх складові: від фасаду та матеріалів до преміальних привілей апартаментів! Унікальність в тому, що житлові комплекси стають ще краще навіть сьогодні - коли живуть своїм життям :) Вже у липні в ЖК Alter Ego відкриється новий спорт-комплекс "DOG & Grand Crossfit" ! Тепер спорт доступний скрізь: у спорт-залі або на відкритому стадіоні. Але лише для жителів ЖК Alter Ego та ЖК Cardinal "DOG & Grand Crossfit" дарує знижку -10%! www.dogsportclub.com.ua  

11 січня 2021

Карантин зимових канікул

Шановні відвідувачі, у зв’язку з “Карантином зимових канікул” з 8.01 по 24.01, будівельна компанія GEOS виконує всі правила щодо запобігання розповсюдження коронавірусної хвороби та попереджає, що у відділі продажу відвідувачі можуть знаходитися лише у засобах індивідуального захисту. УВАГА! Відвідування відділу продажу можливе лише за попереднім записом у телефонному режимі: +380 44 228 8082 Дякуємо за розуміння та бажаємо міцного здоров’я!

8 липня 2020

ІНВЕСТИЦІЇ В НЕРУХОМІСТЬ У 2020 РОЦІ: Переваги придбання квартири в зданому будинку з документами

Під час економічної невизначеності багато хто справедливо вважає придбання нерухомості одним з надійних способів зберегти капітал і навіть його примножити. У вас є можливість як інвестувати в житло на етапі котловану, так і придбати квартиру у вже побудованому будинку, введеному в експлуатацію та отримати всі необхідні документи. Підбір житлового комплексу для інвестування краще здійснювати, володіючи інформацією про всі пропозиції ринку, забудовників, динаміки цін і майбутніх очікувань галузі. Якщо у забудовника бездоганна репутація, немає жодного замороженого або не зданого об'єкта - то ви можете ризикнути та отримати можливість придбання житла за найвигіднішою ціною. Будь-які інвестиції пов'язані з ризиком, чим вища дохідність - тим вище ризик. І незважаючи на очевидну вигоду придбання житла на етапі котловану, одним з безпрограшних рішень стане покупка квартири в уже збудованому будинку, введеному в експлуатацію, який отримав всі необхідні реєстраційні документи та...

3 червня 2020

Дуже спеціальна ціна у серці столиці ЖК Alter Ego

Готові апартаменти від 1700 у.о. за м2, сусіди з ремонтом, жодних зовнішніх будівельних робіт - інвестуйте в сьогодення з БК GEOS. Тільки 2 тижні діє унікальна ціна на готові квартири в ЖК Alter Ego. Печерськ, бізнес-клас, простір в апартаментах та в кожному виді на місто - ключові слова для вигідного рішення. Купуйте та заїжджайте! Акція діє на обрані квартири до 30.06.2020.   

 
Поділися з друзями!

Ми в соціальних мережах

0